26 hodnotení

HABANERO HOTSAUCE (185 ml)

Pálivosť: 7/10

Svieža a pálivá omáčka Habanero s krásnou žltou farbou.

Môžeme doručiť do:
7.10.2024
Možnosti doručenia
Skladom
€7,60
Kategória: PÁLIVÉ OMÁČKY
Chilli paprička: Habanero
Krajina pôvodu: Česká republika
Pálivosť: 7 / 10

HABANERO HOTSAUCE je pálivá omáčka, ktorej dominujú čerstvé papričky Habanero a svieža citrónová šťava. Práve Habaneros, pochádzajúce zo strednej Ameriky, známe svojou mimoriadnou citrusovou vôňou dávajú tejto omáčke svoj charakteristický prejav. Použitie tejto omáčky je viac ako univerzálne! Kombinovať ju môžeš s mäsom, zeleninou a vlastne všetkým čo Ťa napadne.

Vzhľadom k väčšiemu obsahu čerstvého chilli je tento produkt vhodný aj pre milovníkov vyšších hodnôt pálivosti.

Zloženie
: voda, čerstvé chilli 24% (Habanero), citrónová šťava, ocot, cukor, cesnak, zahusťovadlo: xanthan.


Pálivosť:
7/10


Objem: 185 ML

Výrobca: My-Chilli s.r.o. (Česká republika)

Viac o My-Chilli:

Dvaja kamoši, ktorí sa s podporou rodín pustili robiť podnikania v gastro biznize. Žijú na južnej Morave, kde od miestnych farmárov nakupujú suroviny pre výrobu pálivých omáčok. Založili firmu s úplne minimálnymi investíciami, osem-litrovým hrncom na omáčky, vareškou, ručným tyčovým mixérom a zásobou chilli papričiek z desaťmetrovej záhradky. A s obrovským nadšením :-). Dnes ich hrniec s automatickým miešadlom má objem 100 litrov, profi gastro mixér vyzerá skôr ako zbíjačka a za jeden deň spotrebujú toľko chilli ako im predtým stačilo na celý mesiac. Biznis sa snažia riadiť podľa jednoduchého hesla: "Rob ako najlepšie vieš a správaj sa tak, ako by si sám chcel, aby sa k tebe správali ostatní".

V priebehu času sa stretli s najrôznejšími celebritami či už v klasickom showbiznise, v gastro-biznise, alebo velikánmi sveta pálivých omáčiek:

zdenek_small

Natáčanie programu "Česko varí s Pohlreichem"

cajohns

S Johnom Hardom, zakladateľom CaJohns Fiery Foods.

ed_currie

Ed Currie, "autor" papričky Carolina Reaper (druhý zprava).

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: