7 hodnotení

BUFFALO HOTSAUCE (185 ml)

Pálivosť: 8/10

Prvá fermentovaná omáčka z dielne českej My-Chilli - tradičná omáčka ideálna k Buffalo Hot Wings! 

Môžeme doručiť do:
3.4.2024
Skladom
€7,60
Kategória: PÁLIVÉ OMÁČKY
Chilli paprička: Trinidad Moruga Scorpion
Krajina pôvodu: Česká republika
Pálivosť: 8 / 10

Omáčka na mieru nachystaná pre svetovo známe Buffalo Hot Wings. Je to najuniverzálnejšia omáčka z portfólia pálivých omáčiek My-Chilli.

Základ tvorí ocot, nafermentované papričky Cayenne zbavené semienok a dužiny, veľa chilli mash-u - zmesi fermentovaných papričiek druhu Tabasco a soli a štipka cesnaku. Omáčka si tak zachováva svoju tradičnú chuť podobne ako Tabasco, či Sriracha, ale nie je tak "octová".

Zloženie: Chilli (Cayenne), voda, ocot, chilli mash (fermentované Tabasco papričky, soľ), cesnaková pasta (cesnak 70%, soľ, voda), soľ, pyré z čili (Trinidad Scorpion Red, ocot), zahusťovadlo: xantánová guma.


Pálivosť:
8/10


Objem: 185 ML

Výrobca: My-Chilli s.r.o. (Česká republika)

Viac o My-Chilli:

Dvaja kamoši, ktorí sa s podporou rodín pustili robiť podnikania v gastro biznize. Žijú na južnej Morave, kde od miestnych farmárov nakupujú suroviny pre výrobu pálivých omáčok. Založili firmu s úplne minimálnymi investíciami, osem-litrovým hrncom na omáčky, vareškou, ručným tyčovým mixérom a zásobou chilli papričiek z desaťmetrovej záhradky. A s obrovským nadšením :-). Dnes ich hrniec s automatickým miešadlom má objem 100 litrov, profi gastro mixér vyzerá skôr ako zbíjačka a za jeden deň spotrebujú toľko chilli ako im predtým stačilo na celý mesiac. Biznis sa snažia riadiť podľa jednoduchého hesla: "Rob ako najlepšie vieš a správaj sa tak, ako by si sám chcel, aby sa k tebe správali ostatní".

V priebehu času sa stretli s najrôznejšími celebritami či už v klasickom showbiznise, v gastro-biznise, alebo velikánmi sveta pálivých omáčiek:

zdenek_small

Natáčanie programu "Česko varí s Pohlreichem"

cajohns

S Johnom Hardom, zakladateľom CaJohns Fiery Foods.

ed_currie

Ed Currie, "autor" papričky Carolina Reaper (druhý zprava).

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: