13 hodnotení

KANTÓNSKA SLIVKOVÁ (185 ml)

Pálivosť 5/10

Slivková pálivá omáčka. Perfektná k pečenej hydine.

Môžeme doručiť do:
23.4.2024
Skladom
€6,80
Kategória: PÁLIVÉ OMÁČKY
Chilli paprička: Habanero
Krajina pôvodu: Česká republika
Pálivosť: 5 / 10

Kantonská Slivková omáčka je skvelou kombináciou ovocného základu, na ktorý sa viaže sladkosť medu a intenzívna chuť fermentovaných sójových bôbov v podobe tmavej sójovej omáčky. Možno sa pýtaš prečo tento názov? Dôvod je jednoduchý - chuť a podoba tejto omáčky pochádza z čínskej kuchyne, kde sa najčastejšie podáva s kantónskou kačicou. Je úplne úžasná v kombinácii s hydinovým mäsom, ale veľmi dobre si ju vychutnáš aj v tortille. Skús ju skombinovať s kúskami kuracieho mäsa upraveného na ázijský spôsob!

Zloženie
: slivky (voda, slivky sušené), med, sójová omáčka, ocot, cukor trstinový, chilli sušené (Habanero), regulátor kyslosti: kyselina citrónová, konzervant (sorban draselný), zmes korenia.


Pálivosť:
5/10


Objem: 185 ML

Výrobca: My-Chilli s.r.o. (Česká republika)

Viac o My-Chilli:

Dvaja kamoši, ktorí sa s podporou rodín pustili robiť podnikania v gastro biznize. Žijú na južnej Morave, kde od miestnych farmárov nakupujú suroviny pre výrobu pálivých omáčok. Založili firmu s úplne minimálnymi investíciami, osem-litrovým hrncom na omáčky, vareškou, ručným tyčovým mixérom a zásobou chilli papričiek z desaťmetrovej záhradky. A s obrovským nadšením :-). Dnes ich hrniec s automatickým miešadlom má objem 100 litrov, profi gastro mixér vyzerá skôr ako zbíjačka a za jeden deň spotrebujú toľko chilli ako im predtým stačilo na celý mesiac. Biznis sa snažia riadiť podľa jednoduchého hesla: "Rob ako najlepšie vieš a správaj sa tak, ako by si sám chcel, aby sa k tebe správali ostatní".


V priebehu času sa stretli s najrôznejšími celebritami či už v klasickom showbiznise, v gastro-biznise, alebo velikánmi sveta pálivých omáčiek:

zdenek_small

Natáčanie programu "Česko varí s Pohlreichem"

cajohns

S Johnom Hardom, zakladateľom CaJohns Fiery Foods.

ed_currie

Ed Currie, "autor" papričky Carolina Reaper (druhý zprava).

Nevypĺňajte toto pole:
LZ Avatar autora 8.12.2018 16:44
Skvela kombinacia susenych sliviek a sojovej omacky, ktora sa naozaj velmi dobre doplna s hydinou. Dobre pouzitelna aj ku grilovanemu bravcovemu, rybe alebo cestovinam.
Odpovedať