PESTO ZELENÉ OLIVY S CHILLI PAPRIČKOU (120g)
Zelené olivy nakladané s čili papričkami podtrhnuté výraznou chuťou talianskych syrov. Jemne pikantné, vhodné pre milovníkov zelených olív a netradičných chutí.
| Kategória: | PÁLIVÉ OMÁČKY | 
|---|---|
| Chilli paprička: | Jalapeno | 
| Krajina pôvodu: | Česká republika | 
| Pálivosť: | 4 / 10 | 
110g / 4-5 porcií
Vhodné do cestovín, kuskusu, šalátov, s pečivom, do teplej a studenej kuchyne.
Pálivosť: 1/10
 Zloženie: 42% zelené olivy s čili papričkou, 33% extra panenský olivový olej, 7% Parmagiano Reggiano DOP 24 mesiacov. 7% Pecorino Romano DOP, 7% slnečnicové semienka, cesnak, soľ, korenie
Regulátor kyslosti: kyselina citrónová
Výrobca: Zach’s pesto & chilli s.r.o.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
                    
                        5,0
                    
                    
                        
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
                                                
                    
    
            
                                4 hodnotenia
                    
                    
                
                                        
                    Pridať hodnotenie
                
                    
                            
                                5
                            
                            
                        
                        
                            
                                4
                            
                            
                        
                        
                            
                                3
                            
                            
                        
                        
                            
                                2
                            
                            
                        
                        
                            
                                1
                            
                            
                        
                        Výpis hodnotení
Diskusia
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

 
 
                         
                         
                         
                         
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                    
    
    
             
                         
                         
                         
                        