Popis
Soľ z Mŕtveho mora sa údi studeným dymom z bukového dreva až 160 hodín, výsledkom čoho je intenzívna aromatická vôňa a chuť. Tento spôsob údenia soli pochádza z čias Vikingov a pretrval až do dnes. Pripomína outdoorové opekačky a všetko s tým spojené. Soľ má nádhernú zlatohnedú farbu.
Touto soľou ochutené potraviny, zelenina, steak alebo celá rada vegetariánskych výrobkov získa veľmi ľahko jemne údenú chuť.
Samozrejmosťou je vynechanie akýchkoľvek umelých prísad, éterických olejov, či prostriedkov proti spekaniu. Je to jedna z mála prírodne údených solí na trhu.
Zloženie: >97,5% NaCl, 0,01% Ca, 0,01% Mg, 0,07% SO4, vlhkosť: 0,05%
Balenie: vrecko, 110g
Podobné produkty
Krajina pôvodu | Nemecko |
Pálivosť | 0 / 10 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.