4 hodnotenia

VIŠŇOVÉ CHUTNEY (260g)

Pálivosť 5/10

Vyskúšajte višňové chutney od My Chilli - návyková pálivá pecka.

Môžeme doručiť do:
23.4.2024
Skladom
€6,70
Kategória: PÁLIVÉ OMÁČKY
Chilli paprička: Jolokia
Krajina pôvodu: Česká republika
Pálivosť: 5 / 10

Stredne pálivé višňové chutney sa výborne hodí k paštétam a divinovým jedlám. Rovnako ako ich cibuľové, cenami ovenčené chutney, aj toto má poriadne grády vďaka čili Jolokia. Výborne ju dopĺňajú jemné tóny a kyslosť višní. Je tiež veľmi sladké, takže na svoje si určite prídu aj tí z vás, čo sa neboja v jedlách experimentovať a kombinovať zdanlivo nespojiteľné chute.

Skús toto chutney a nájdi si svoju vlastnú obľúbenú kombináciu!

Zloženie: višne (61%), cukor, ocot, med, citrónová šťava, limetková šťava, pyré z čili (Jolokia 83%, ocot), horčicové semienko, citrusový pektín, sušený zázvor, korenie, soľ, klinčeky, nové korenie, muškátový oriešok, fenikel.


Pálivosť:
5/10


Váha: 260 G

Výrobca: My-Chilli s.r.o. (Česká republika)

Viac o My-Chilli:

Dvaja kamoši, ktorí sa s podporou rodín pustili robiť do v gastro biznize. Žijú na južnej Morave, kde od miestnych farmárov nakupujú suroviny pre výrobu pálivých omáčok. Založili firmu s úplne minimálnymi investíciami, osemlitrovým hrncom na omáčky, vareškou, ručným tyčovým mixérom a zásobou chilli papričiek z desaťmetrovej záhradky. A s obrovským nadšením :-). Dnes ich hrniec s automatickým miešadlom má objem 100 litrov, profi gastro mixér vyzerá skôr ako zbíjačka a za jeden deň spotrebujú toľko chilli, ako im predtým stačilo na celý mesiac. Biznis sa snažia riadiť podľa jednoduchého hesla: "Rob, ako najlepšie vieš a správaj sa tak, ako by si sám chcel, aby sa k tebe správali ostatní".

V priebehu času sa stretli s najrôznejšími celebritami, či už v klasickom showbiznise, v gastro-biznise, alebo s velikánmi sveta pálivých omáčok:

zdenek_small

Natáčanie programu "Česko varí s Pohlreichem"

cajohns

S Johnom Hardom, zakladateľom CaJohns Fiery Foods.

ed_currie

Ed Currie, "autor" papričky Carolina Reaper (druhý zprava).

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: